Atletičari Dinama na mitingu Open Novi Sad Foto: privatna arhiva
Sport

ATLETIKA: Četiri medalje za takmičare pančevačkog Dinama na mitingu u Novom Sadu

Pančevo, Uto, 09/10/2018 - 09:15
Aleksandar Stojković


Atletičari i atletičarke pančevačkog Dinama osvojili su četiri medalje na međunarodnom atletskom mitingu „Open Novi Sad" koji je u nedelju, 7. oktobra održan na stadionu „Karađorđe". Na mitingu je učestvovalo blizu 800 takmičara.

U trci na 600 m kod devojčica rođenih 2007 i 2008. godine Miljana Todorović osvojila je srebrnu medalju. Aleksa Živanov nastupio je u disciplini bacnja koplja, gde je u konkurenciji starijih pionira osvojio bronzanu medalju. Ubedljivom pobedom u trci mlađih pionirki na 300 m Marija Mrkela postavila je novi lični rekrod (42.19) koji svega 5 desetih delova deli Mariju od toga da postane nova državna rekorderka u disciplini 300 m. Njena starija sestra Anastasija takođe je takmičila u disciplini 300 m u konkurenciji starijih pionirki gde je kroz cilj prošla kao trećeplasirana.

Pored pomenutih takmičara sjajni su bili Strahinja Stevšić, Topić Ognjen, Brošćanc Anđela kao i ženska starijepionirska štafeta koji su u jakoj konkurenciji svoje  plasmane završili na četvtroj poziciji. Za atletski klub Dinamo nastupali su i sledeći takmičari: Vujić Aleksa, Filipović Bojan, Mrkela Ksenija, Krsmanović Nina, Marković Srna, Oluški Dunja, Jakub Iva, Todorović Dijana, Blanuša Tamara, Radmanović Anja, Bakić Dunja, Šarac Elena, Grujić Jana, Mitrovič Marko i Kapetanović Maša.

Takmičarsku ekipu predvodili su treneri: prof. Ljupčo Cvetkoski, Filip Vlajić i Tamara Polić

 
MarketingNajnovije vesti