• ATLETIKA: Jedanaest medalja za pančevački Tamiš na mitingu u Vršcu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Atletski klub Tamiš, predvodjen trenerom Zoranom Kocićem,  imao je sjajan nastup na Atinskim atletskim igrama održanim u Vršcu 29. septembra. Takmičari pančevačkog kluba osvojili su 11 medalja, od toga : 6 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane.

    U kategoriji atletskih škola Nikolina Radovanović je osvojila 2 srebrne medalje i to u trci na 50 m i u trci na 200 m. U muškoj konkurenciji takođe u kategoriji atletskih škola Vukašin Trailović je osvojio zlatnu medalju u trci na 50 m  kao i bronazanu medalju na deonici od 200 m. Vuk Mimić je dvostruki šampion na 50m i 200m. Stefan Marić je osvojio zlatnu medalju u trci na 200m sa sjajnim rezultatom od 29 sekundi, dok je u trci na 50m osvojio srebrnu medalju. Teodora Dubonjac je u kategoriji pionirki do 14 godina osvojila bronzanu medalju u trci na 800m.

    Sanja Marić je dvostruka šampionka mitinga – na 60 m i na 300 m.

    Na Atinskim atletskim igrana učestvovalo je osam klubova iz Srbije i četiri kluba iz Ruminije. 

    Atletski klub Tamiš, predvodjen trenerom Zoranom Kocićem,  imao je sjajan nastup na Atinskim atletskim igrama održanim u Vršcu 29. septembra. Takmičari pančevačkog kluba osvojili su 11 medalja, od toga : 6 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport