• ATLETIKA: Pančevački Dinamo ekipno osmi u Srbiji. A nema atletsku stazu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je ekipno prvenstvo Srbije za mlađe juniore, a Pančevo je ponovo preko AK Dinamo imao predstavnika na ovom prestižnom takmičenju.

    – Od 16 klubova zauzeli smo 8. mesto osvojivši 6450 bodova. Koliko je takmičenje bilo izjednačeno govori i podatak da nam je do trećeg mesta zafalilo 240 bodova, ispričao nam je trener AK Dinamo Ljupčo Cvetkoski.

    Svi takmičari pružili su svoj maksimum, a za viši plasman  je možda zafalila i sportska sreća.

    – Ponovo moram da naglasim da smo jedini klub u Srbiji koji se takmiči na ovom nivou, a nema atletsku stazu. Najviše bodova i najslabije rezultate postižemo u tehničkim disciplinama jer bez atletskog terena nemamo ni minimalne uslove za razvoj tih disciplina. Tako da je ovo ogroman uspeh za naš klub i grad Pančevo, objasnio je Cvetkoski.

    Članovi ekipe bile su: Dunja Oluški, Dunja Atanacković, Tijana Nikolić, Jovana Popović, Tamara Blanuša, Marija Mrkela, Sanja Marić i Lana Cvetkoski. Ekipu je vodio trener Ljupčo Cvetkoski.

    A evo kako izgleda atletska staza na Gradskom stadionu. Malo je reći – sramota.

     

     

    Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je ekipno prvenstvo Srbije za mlađe juniore, a Pančevo je ponovo preko AK Dinamo imao predstavnika na ovom prestižnom takmičenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]