• ATLETIKA: Pobeda Pančevke Zorane Barjaktarović na internacionalnom atletskom mitingu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Atletičarka AK DInamo Pančevo, Zorana Barjaktarović, pobedila je u sredu, 7. juna, u trci na 100 m na Internacionalnom atletskom mitingu u Zenici. Zorana je 100 m istrčala za 11,76 s što je i najbolji rezultat na ovoj distanci u istoriji mitinga u Zenici. Ovo je najveći atletski miting u regionu, pozivnog je karaktera i na njemu imaju pravo nastupa samo najkvalitetniji atletičari.

    Takmičenje je održano u nepovoljnim vremenskim uslovima uz jak vetar i kišu koji su malo pokvarili izuzetnu organizaciju ovog mitinga na kojem je učestvovalo ukupno 18 zemalja.
    Zorana je izrasla u respektabilnu atletičarku koja dostojno reprezentuje na svim takmičenjima kako u zemlji tako i u inostranstvu AK Dinamo  Pančevo, grad Pančevo i Republiku Srbiju. Svi istinski sportski radnici našeg grada mogu biti ponosni na našu sugrađanku Zoranu, rekao nam je Ljupčo Cvetkoski, Zoranin trener.

    Atletičarka AK DInamo Pančevo, Zorana Barjaktarović, pobedila je u trci na 100 m na Internacionalnom atletskom mitingu u Zenici. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]