Panonija medalje Smederevo
Sport

Atltičari Panonije osvojili četiri medalje na Trofeju "Smederevska tvrđava"

Izvor: 
013info Pon, 12/09/2022 - 10:17U subotu 11. septembra u Smederevu je održan atletski miting pod nazivom II Trofej Smederevske tvrđave, a Atletski klub Panonija predvođen trenerom Sašom Stojilovićem  je učestvovao sa 14-oro atletičara koji su osvojili četiri medalje.

Lav Grujević je u trci dečaka 2015 godišta na 120m osvojio bronzanu medalju i tako doneo prvu medalju Panoniji.

Odmah nakon toga u trci devojčica 2011. godišta, fantastična Nina Štrkalj je već u startu trke napravila prednost od 10m i sačuvala je do kraja a time zasluženo zaradila zlatno odličje.

Već uigran tim Mirkova, brat i sestra Valentina i Vladimir su u disciplini sportskog hodanja osvojili nove medalje.

Valentina Mirkov je tako na stazi dužine 1000 m osvojila srebrnu medalju a i njen brat Vladimir je trku završio kao vicešampion ovog mitinga.

Osim njih veoma dobre rezultate su postigli i Una Maslić, Anđela Stefanović, Tijana Manić, Olga Gošić, Mihaele Stanić, Srđan Nikolić, Zandi Štrkalj, Petar Sekulović, Ilija Kolar i Sreten Ilić.

Na ovom mitingu je učestvovalo preko 600 atletičara iz cele zemlje.

Atletski klub Panonija će u subotu 8. oktobra po treći put biti organizator trke kroz prirodu na Devojačkom bunaru pod nazivom Fox Trail. Biće održane trke osnovaca od 100 do 600m kao i glavne trke rekreativaca na 5, 10,5 i 21 km a prijave se vrše putem sajta Trka.rs.

 

 

 
MarketingNajnovije vesti