AMSU Fanatik Foto: AMSU Fanatik
Sport

AUTOMOBILIZAM: Uspešna sezona za „fanatične" Pančevce

Izvor: 
013info Sre, 28/10/2020 - 19:01

U nedelju 18. oktobra vožena je poslednja autoslalom trka u sezoni 2020. koja je zbog cele ove situacije oko kovida dosta okrnjena. Mali broj trka nije ostavljao puno prostora za greške, pa su tako pančevački Fanatici morali dati 100% posto svojih mogućnosti. 
 
Poslednja trka je vožena na Bukulji u nedelju. 
 
  • U klasi 1 četvrto mesto za  Milana Djordjijevskog podijum je izmakao za svega nekoliko stotinki.
  • U klasi 2 standardno dobar Zoran Maletin dolazi do drugog mesta i samim tim postaje novi šampion klase 2.
  • U klasi tri podium pun Fanatika Viktora Nadj na drugom mestu i Stevana Dimitrijevića na trećem.
  • Klasa 4 gde je prošlogodišnji šampion Nikola Alimpić uspeo da odbrani titulu i sa svojim drugim mestom utvrdio lidersku poziciju.
  • U klasi 5 Braća Isakov zauzimaju tek četvrto i peto mesto što će po svemu sudeći promeniti trenutni poredak na tabeli.
  • U klasi 6  odlična vožnja Bojana Sijerkovića i Igora Savića koji osvajaju drugo i četvrto mesto.
  • Velika borba vodila se i u klasi 7 gde je Fanatik takođe imao dva predstavnika Srdjana Petrova i mladog Darka Terzića koji završavaju na trećoj i četvrtoj poziciji.
- Svi ovi rezultati doprineli su da u konkurenciji klubova završimo na drugom mestu što će verovatno biti dovoljno da AMSU Fanatik u drugoj takmičarskoj godini osvoji titulu prvaka za sezonu 2020. A da će tako biti i u budućnosti govore rezultati u konkurenciji  juniora gde su Nikola Alimpić i Darko Terzić osvojili drugo i treeće mesto. Ipak sačekaćemo da ljudi iz Saveza objave zvanične rezultate i onda zajedno proslavimo više nego uspešnu sezonu jednog mladog kluba iz Pančeva - 29. oktobra slavimo drugi rođendan Fanatika. I želim da se zahvalim svim našim članovima i simpatizerima. Iza nas je još jedna trka, još jedna sezona i godina u kojoj smo napravili jedan veliki korak napred. Druženje, putovanje, trkanje. Zajedno rastemo i razvijamo se, ostvarujemo naše snove.Malo je reći da sam ponosan na sve vas koji ste učestvovali u organizaciji najbolje autoslalom trke u 2020 godini, vi koji ste učestvovalu u humanitarnim akcijama, spremili paketiće za nezbrinutu decu vi koji ste bili tu jedan za drugog i vi koji ste postavili temelje jedne priče koja će još dugo da traje. Fanatik nije nalepnica na autu, logo na majci i slovo na papiru, Fanatik ste vi, rekao je Aleksandar Isakov iz AMSU Fanatik.
 
 
 MarketingNajnovije vesti