• BADMINTON: Četiri medalje za takmičare BK Dinamo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičari Badminton klub Dinamo osvojili su četiri bronze na Juniorskom kupu – Beograd 2021. koji je održan u subotu, 17. aprila, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.

    Medalja mu se okitili: Marija Samardžija i Maša Aleksić u kategoriji devojčica ispod 17 godina, Boško Jakovljević u kategoriji dečaka ispod 13 godina i Mia Stanimirović u kategoriji devojčica ispod 9 godina.

     
    – Izuzetno sam zadovoljan nastupom na juniorskom kupu u Beogradu. Marija Samardžija i Maša Aleksić su potvrdile svoj status među reprezentativcima i pokazale izuzetan napredak u igri. Njih u maju čeka odlazak u Opatiju na veliki međunarodni turnir, koji će biti veliko međunarodno iskustvo, posebno iz razloga što će igrati protiv starijih devojčica. Boško Jakovljević je od pre par meseci na spisku reprezentativaca i na ovom turniru je pokazao da može da bude u samom vrhu u svojoj uzrasnoj kategoriji. Najviše nas je obradovalo debitantski nastup Mie Stanimirović u kategoriji devojčica ispod 9 godina. Mia je u prilično jakoj konkurenciji odugrala 4 sjajna meča, u polufinalu je pružila žestok otpor osvajačici zlata i pokazala da je, iako joj je ovo bio prvi nastup, zavidan nivo borbenosti i sportske inteligencije. Ubuduće ćemo se na nivou kluba više fokusirati na rad s najmlađim kategorijama. Budućnost badmintona u Pančevu je sigurna, rekao nam je Goran Jelesijević, predsednik Badminton kluba Dinamo.

    Takmičari Badminton klub Dinamo osvojili su četiri bronze na Juniorskom kupu – Beograd 2021. koji je održan u subotu, 17. aprila.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport