Sport

Boris Mujković pobednik ‚‚Trojke iz bloka"

Pančevo, Sub, 09/07/2016 - 17:10
Tanja Marin

PANČEVO - U Pančevu je u petak, 8. jula, po drugi put održano humanitarno takmičenje u šutiranju trojki ‚‚Trojka iz bloka". Pobednik ove humanitarne manifestacije, koju širom Srbije organizuje organizacija ‚‚Srbi za Srbe", jeste Boris Mujković, košarkaš ‚‚Dinama". 

Za razliku od prve ‚‚Trojke iz bloka" u Pančevu, drugo takmičenje je privuklo znato veću pažnju učesnika i publike na otvorenom terenu Košarkaškog kluba ‚‚Tamiš" u centru grada. Ovog puta na takmičenju u brzom šutiranju ‚‚trojki" učestvovalo je 82 takmičara i takmičarki, a u humanitarne svrhe, za pomoć višedetnim socijalno ugroženim srpskim porodicama, prikupljeno je 21.770 dinara. Ovu manifestaciju je podržao i Okružni košarkaški savez Pančeva, Grad Pančevo, Sportski Savez Pančeva, kao i svetski poznati pančevački sportisti poput automobiliste Dušana Borkovića i svetskih prvaka u karateu Slobodana Bitevića i Predraga Stojadinova

trojka iz bloka.jpg

Od 82 takmičara, 11 je izborilo plasman u finale, gde je pobednik odlučen tek posle dodatnog raspucavanja, pošto su Boris Mujković i Nikola Lazarević imali ukupno 17 pogođenih ‚‚trojki". Boris je imao više koncentracije i mirniju ruku, pa mu je pripao pehar pobednika drugog turnira ‚‚Trojka iz bloka" u Pančevu. Drugo mesto je zauzeo pomenuti Nikola Lazarević, dok je treće osvojio Đorđe Milkovski. 

trojka iz bloka.jpg

‚‚Trojka iz bloka" u Pančevu održana je u sklopu Banatske ture Humanitarne organizacije ‚‚Srbi za Srbe". Osim takmičenja u brzom šutiranju trojki u Pančevu, ‚‚Trojka iz bloka" će 9. jula biti održana u Banatskom Novom Selu, dok će u nedelju, 10. jula, od 16 časova domaćin ove manifestacije biti Banatski Karlovac. Kotizacija za učešće u takmičenju, kao na svim drugim lokacijama, biće 200 dinara. 

T. M.
MarketingNajnovije vesti