• Brestovčani osvojili treći put uzastopno Kup Pančeva u gađanju glinenih golubova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Završno takmičenje Kupa Pančeva u gađanju glinenih golubova održano je u nedelju, 12. septembra, na strelištu nadomak brestovačkog dela Ponjavice.

    Kako su u protekle dve godine ovo takmičenje osvajali članovi domaće ekipe, njima je i pripalo pravo da ponovo organizuju finale pomenutog nadmetanja.

    Istovetno će biti i naredne godine, budući da su Brestovčani ponovo trijumfovali i to u sastavu: Dragan Pavković, Jovan Štrban i Slavoljub Vasiljević. Drugo mesto zauzeli su Jabučani – Zoran Dodić, Dejan Milevski i Saša Sekulovski, a treće – Starčevciž: Tomislav Brozina, Zoran Kozečenkov i Saša Milićev.

    Najbolji u pojedinačnoj koknurenciji bio je pomenuti Dodić iz Jabuke, ipred Pančevca Aleksandra Najadanovića i domaćeg takmičara Jovana Štrbana.

    Inače, propozicije su takve da tokom sezone klubovi iz svih deset naseljenih mesta  organizauju pucanje sa petnaest golubova, dok su u finalu puca u dvadeset pet.

     

    Završno takmičenje Kupa Pančeva u gađanju glinenih golubova održano je u nedelju, 12. septembra, na strelištu nadomak brestovačkog dela Ponjavice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport