džudisti Foto: Privatna arhiva
Sport

Čak 20 medalja džudista pančevačkog Tamiša na međunarodnom turniru u Doboju

Izvor: 
013info Uto, 21/06/2022 - 18:02Džudisti „Tamiša” na međunarodnom turniru u Doboju osvojili su čak 20 medalja, a u konkurenciji pionira bili su najuspešniji.

U ukupnom plasmanu pančevačka ekipa osvojila je 3. mesto, a najzaslužniji za ovaj uspeh su osvajači medalja.

Zlatna odličja pripala su Katarini Kešin, Kristijanu i Aleksi Lehni, Dejanu Dolingi, Mariji i Mateji Stojanovskom i Petru Novaković. Srebrnu medalju osvojila je Jelena Stojanovski. Bronzane medalje osvojili su: Vukan Ranislavić, Natalija Novaković, Marija Penevski, Nađa Stajčić, Dejan Dolinga, Vasilije Stajčić, Nikola Dolinga, i Andrej Dokić.

Džudisti Tamiša bili su uspešni i u starijoj uzrasnoj katergoriji, pa je tako kod kadeta u borbi sa starijima od sebe Petar Novaković osvojio srebrnu medalju, a Andre Dokić, Marija Penevski i Dejan Doplinga bronzanu. Kod starijih pionira zablistali su Natlija Novaković i Kristijan Lehni koji su osvojili srebrne medalje.

Pančevački klub imao je dvojicu najboljih takmičara i to u konkurenciji mlađih pionira je Kristijan Lehni, a kod starijih pionira Dejan Dolinga. Ekipu su uspešno vodili treneri Neda i ivan Ostojić, a da turnir u Doboju ne bi pamtili samo po osvojenim medaljama i borbama, rukovodstvo kluba je svojim takmičarima priuštilo odmor i opuštanje u akva parku.

 
MarketingNajnovije vesti