Foto: AK Tamiš
Sport

Četiri medalje za AK Tamiš iz Pančeva na takmičenju u Smederevu

Izvor: 
013info Uto, 19/09/2023 - 10:31U nedelju, 17 septembra, u Smederevu  je održan treći po redu atletski miting pod nazivom“Trofej Smederevske tvrđave“. Takmičenje je održano na atletskom stadionu uz učešće više od 700 atletičara iz Srbije i zemalja iz regiona.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem osvojio je četiri medalje.

- Nikolina Radovanović je ponovo blistala u disciplini bacanje Vortex-a. Osvojila je još jednu zlatnu medalju u nizu ove sezone sa daljinom novog ličnog rekorda i rekorda mitinga od 54.33m. Neverovatno ostvarenje za izuzetno talentovanu Nikolinu Radovanović,koja sa svojim raskošnim talentom sigurno predstavlja budućnost atletike u Srbiji u bacačkim disciplinama. U istoj disciplini Minja Simović je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju, a treba napomenuti da je Minja i prošle godine na istom takmičenju, takođe bila na pobedničkom postolju u bacanju Vortex-a Milica Slavujac je sjajnom trkom na 200m osvojila treće mesto i bronzanu medalju u  kategoriji atletskih škola B,sa rezultatom ličnog rekorda od 34,63s. U kategoriji mlađih pionirki (U14),odličnim hicemu disciplini bacanje Vortex-a, do bronzane medalje je stigla Nevena Nikolić,još jedna velika nada AK Tamiš u bacačkim disciplinama, navode iz AK Tamiš.

Za Atletski klub Tamiš nastupili su još i Dunja Vučković, Nina Kostić, Vojin Zekanović, Sara Gagić, Nađa Cvetković, Andrea Šljivar, Sara Radivojević, Magdalena Kaluđer i Elena Vrsajko.

 
MarketingNajnovije vesti