Takmičenje u bench pressu Rumunija Foto: privatna arhiva
Sport

Četiri medalje za dizače pančevačkog Dinama u Rumuniji

Izvor: 
F. V. Pet, 21/12/2018 - 07:53U subotu 15.decembra u Temišvaru (Rumunija) održalo se tradicionalno otvoreno prvenstvo u bench press-u.  Reprezentaciju Srbije predstavljali su takmičari kluba dizača tegova Dinamo predvođeni trenerom Zoranom Ećimom.

U kategoriji juniora do 66 kg Aleksa Jović osvojio je zlatnu medalju savladavši 95 kg u disciplini bench press. U istoj težinskoj kategoriji u seniorskoj konkurenciji Branimir Babin domogao se zlatne medalje gde je uspešno savladao 130 kg. U kateogoriji do 83 kg nastupali su Ivan Sekulić i Novak Filipović.  U juniorskoj konkurenciji Ivan je podigao 105 kg i osvojio najsjajnije odličije, dok je Novak u kategoriji seniora osvojio bronzu sa podignutih 160 kg.

- Ovo je poslednje takmičenje za dizače „Dinama“. Powerlfting savez Srbije proglasio je klub dizača tegova Dinamo za najuspešniji i najtrofejniji klub u ovoj godini. Dugujemo zahvalnost  gradu Pančevu i sportskom savezu grada na ukazanoj pomoći koja nam je bila neophodna za funkcionisanje kluba, istakao je Filip Vlajić, predsednik KDT DINAMO

Takmičarima KDT Dinamo sledi duža zimska pauza nakon čega kreću u nove pohodne na trofeje i odličija.
MarketingNajnovije vesti