Plivanje Foto: pixabay
Sport

Četrnaest medalja za plivače pančevačkog Dinama

Pančevo, Pon, 15/07/2019 - 12:28
Aleksandar Stojković


Plivači pančevačkog Dinama osvojili su 14 medalja na Međunarodnom plivačkom mitingu "Bjelica" koji je u subotu, 13. jula, održan u Vrbasu. Najuspešniji, sa osvojene tri medalje, bio je Stefan Miltenović. On je bio prvi na 50 m prsno, drugi na 50 m leđno i treći na 50 m kraul.

Andrea Nađ i Kalina Tomić osvojile su prvo mesto u disciplini 50 m prsno, svaka u svojoj kategoriji, a Andrea je oborila rekord mitinga isplivavši ovu disciplinu sa vremenom 38,85 s.

Andrea Poljak i Danica Konstantinov osvojile su drugo mesto u disciplini 50 m leđno. Danica je osvojila i treće mesto u disciplini 50 m prsno isto kao i Marta Konstantinov.

Viktor Nađ osvojio je prvo mesto u disciplini 50 m ledjno. Vuk Samardžija je u disciplini 50 m kraul osvojio drugo mesto, dok je u disciplini 50 m delfin zauzeo treće mesto. Lazar Stančul osvojio je bronzane medalje u disciplinama 50 m leđno i 50 m kraul.

Jaka kiša je prekinula ovo takmičenje na kojem su učestvovala 24 kluba iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Plivački klub "Dinamo" učestvovao je sa 26 takmičara.

 

 
MarketingNajnovije vesti