Sport

Članice pančevačkog AK "Dinamo" nastupiće za reprezentaciju AP Vojvodine

Izvor: 
013info Sre, 14/09/2022 - 14:52Novi Sad će 15. septembra biti domaćin 2. Svesrpskog atletskog takmičenja. Od prošle godine kada je u Trebinju održano prvo prvenstvo u atletici pod nazivom "Svesrpsko atletsko prvenstvo“ odlučeno je da krajem svake godine to postane tradicionalno takmičenje na kojem će nastupiti seniori iz pet reprezentacija; AP Vojvodine, centralne Srbije, AP Kosovo i Metohija, Republike Srpske i Beograda. Za svaku reprezentaciju učestvuju najbolji seniori.

Za reprezentaciju AP Vojvodine nastupiće Marija Mrkela i Sanja Marić članice AK "Dinamo“ Pančevo. One su još uvek mlađe juniorke ali su svojim rezultatima izborile mesto i u seniorskoj reprezentaciji. Takmičenje se održava u Novom Sadu, a jedan od selektora reprezentacije je i trener AK "Dinamo“ Pančevo Ljupčo Cvetkoski.

Sanja Marić u reprezentaciji Srbije na 5km u Italiji  

Sanja Marić posle odličnog nastupa na Ekipnom prvenstvu Srbije na 3000m na kojem je ostvarila ubedljivu pobedu dobila je poziv selektora za uličnu trku u Oderzu u Italiji. Tamo će nastupiti svi najbolji trkači Evrope a poziv je dobila i Sreprezentacija Srbije u kojoj će biti i atletičarka ,,Dinamo“ Pančeva Sanja Marić. Sanji će ovo biti prvi nastup na 5km na zvaničnom takmičenju a biće i najmlađi učesnik ove trke. Ipak od nje očekujemo veliku borbu za što bolji plasman.
MarketingNajnovije vesti