Sport

Darko Jovičić na čelu Sportskog Saveza do 2019. godine

Izvor: 
013info Pet, 31/07/2015 - 19:58
Izabrano novo rukovodstvo Sportskog Saveza Pančevo

Na Izbornoj skupštini Sportskog Saveza Pančevo 95 prisutnih delegata sa pravom glasa izabralo je jednoglasno Darka Jovičića za predsednika Saveza. Jovičić je bio jedini kandidat za predsednika na predlog 28 udruženja i klubova, pa će i u drugom mandatu, od 2015. do 2019. godine biti rukovodeći čovek najvažnijeg sportskog tela u Pančevu. Ovom prilikom izabrano je i 11 članova Upravnog odbora, kao i tri člana koji će u narednom mandatu činiti Nadzorni odbor Saveza. 

Prisutni delegati su jednoglasno usvojili finansijski izveštaj, izveštaj Nadzornog odbora, kao i izveštaj o radu Skupštine za prethodnih godinu dana, tokom kojih je uknjižena zgrada u kojoj se nalaze prostorije Sportskog Saveza u Masarikovoj ulici. Ona sada u vlasništvu grada, koji će biti zadužen za plaćanje materijalnih troškova i troškova održavanja. U godišnjem izveštaju nalaze se rezultati dobre komunikacije i saradnje Saveza i gradske vlasti, kao i rad na rešavanju problema u pančevačkom fudbalu, a koji se tiču vraćanja fudbalskog stadiona u vlasništvo Grada. 

Predsednik Sportskog Saveza Pančeva predložio je nove članove Upravnog i Nadzornog odbora, koje su skupštinski delegati jednoglasno uslojili. Osim Darka Jovičića, Upravni odbor čine Slavica Marjanović, Zorica Ranković, Ljubomir Stanišić, Predrag Stojadinov, Novica Angelovski, Ivan Milivojević, Zoran Rajačić, Žikica Milosavljević, Vladimir Ristić i Ivan Krgović, dok će rad saveza nadgledati Tihomir Makitan, Božidar Prole i Georgi Pomana
MarketingNajnovije vesti