• Debi novog kluba i jedan novi početak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Juniorskom prvenstvu Srbije koje je održano u Beogradu Džudo klub „Tamiš”, koji je njajmlađi klub u našem gradu imao je četiri predstavnika.

    Iako nisu stigli do pobedničkog postolja oni su se predstavili na najbolji način i sad svi u džudo svetu znaju i za „Tamiš” iz Pančeva.

    Miloš Sekulović (2001. godište) u kategoriji do 100 kilograma posle repasažnih borbi stigao je i do meča za bronzanu medalju, ali u odlučujućoj borbi je izgubio i na kraju je zauzeo 5. mesto. I njegova sestra Milica Sekulović iako najmlađa u svojoj kategoriji sa 15 godina ostvarila je tri pobede i dva poraza što je bilo dovoljo takođe za utešno 5. mesto. U istoj kategoriji do 52 kilograma Jovana Milošev (2001. godište) i Jelena Stojanovski (2005. godište) u kategoriji do 48 kilograma zauzele su 7. mesto.

    Njihov trener Aleksa Stojadinov nije krio zadovoljstvo nastupom svojih takmičara na jednom velikom zvaničnom takmičenju:

    – Oni su još mladi, baš kao i naš klub i ono što je najvažnije pokazali su veliku borbenost i želju za uspehom. Verujem da će biti sve bolji i da će neko od njih uskoro postati i šampion. Krenuli su pravim putem, imaju sve uslove da napreduju i ako budu i dalje ozbiljno trenirali neće izostati ni dobri rezultati. Ovo je dobar početak jedne mlade ekipe koja će siguran sam ispisati nove lepe stranice u pačevačkom džudou, koje zašto da ne mogu biti i istorijske, zaključio je Stojadinov. 
     
     

    Na Juniorskom prvenstvu Srbije koje je održano u Beogradu Džudo klub „Tamiš”, koji je njajmlađi klub u našem gradu imao je četiri predstavnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]