• ‚‚Dinamu” bod, ‚‚Želji” tri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas su odigrani mečevi 21. kola Srpske lige ‚‚Vojvodina” i Banatske zone. Fudbaleri ‚‚Dinama” su u Beočinu igrali nerešeno sa domaćim ‚‚Cementom”, dok je lider Banatske zone, ‚‚Železničar” na svom terenu savladao ekipu ‚‚Jedinstva” iz Novog Bečeja.

    Iako je domaćin bio favorit u Beočinu fudbaleri ‚‚Dinama” su igrali bolje od ‚‚Cementa”, pa su posle ovog susreta, koji je završen rezultatom 1:1, manje zadovoljni bodom. Ipak, trener Žarko Todorović može da bude zadovoljan izdanjem svojih igrača, koji u poslednjih nekoliko susreta igraju bolje, organitovanije i borbenije. ‚‚Brzi voz” je sa 29 osvojenih bodova zadržao 9. mesto na tabeli, a već u subotu ih očekuje treća utakmica za osam dana, a protivnik na Gradskom stadionu će biti drugoplasirana ekipa ‚‚Sente”.

    Fudbaleri ‚‚Železničara” se konačno nalaze u formi koji njihovi navijači riželjkuju od početka prolećnog dela Banatske zone. Posle pobede nad ekipom ‚‚Borca” u Starčevu, danas su na svom terenu ubedljivo savladali ‚‚Jedinstvo” iz Novog Bečeja, rezultatom 4:1. Novim maksimalnim učinkom su zadržali lidersku poziciju na tabeli sa 41 bodom. Naredni susret pančevački zonaš igra u subotu u Vršcu protiv četvrtoplasiranog ‚‚Vršac Junajteda”.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]