• Dva zlata za Anju Crevar plivačicu pančevačkog Dinama na Trofeju Beograda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U Beogradu je prethodnog vikenda održan medjunarodni plivački miting „Trofej Beograda 2023.“, na kome je nastupila i naša plivačica Anja Crevar.
     

    Anja je nastupila u trkama 400m mešovito i 200m delfin u kojima je osvojila zlatne medalje. Sa ukupno 1590 osvojenih FINA bodova, osvojenih u obe finale trke, proglašena je za najuspešniju plivačicu takmičenja.
     
    Anji je ovo takmičenje bilo kvalifikaciono za svetsko prvenstvo koje će se održati u  julu, u Fukuoki u Japanu, a u disciplini 400m mešovito, sa vremenom 4.42,42 ona je ostvarila propisanu normu i siguran je učesnik ovog takmičenja.
     
    Pored svetskog prvenstva Anju očekuje i nastup na evropskom prvenstvu za takmičare do 23 godine koje će se održati u Dablinu u Irskoj avgusta ove godine.
     

    U Beogradu je prethodnog vikenda održan medjunarodni plivački miting „Trofej Beograda 2023.“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]