Akademci
Sport

Džudisti Akademije Jočić pokupili medalje u Aleksincu

Izvor: 
013info Pon, 06/09/2021 - 20:45Na međunarodnom džudo turniru u Aleksincu takmičari Akademije Jočić - "Akademci" ostvarili su niz uspeha. Odabrana ekipa od osam takmičara je osvojila šest medalja i jedno peto mesto.
 
U Aleksincu je bilo oko 300 takmičara iz nekoliko zemalja regiona, a starčevački džudista Golub Strigić je ponovo pokazao svoj kvalitet ali u teškoj kategogiji gde je sjajnim iponima osvojio zlatnu medalju.
 
Branislav Đurić i Mijat Vukosavljević su bili srebrni dok su Sara Lukić , Đorđe Maletić i Vuk Milovanović osvijili bronzane medalje. Filip Spasić je izgubio u borbi za medalju i ostao na petom mestu.
 
U Akademiji su zadovoljni nastupom svojih takmičara, a Miroslav Jočić ističe da je ovo bio prvi turnir posle sjajno odrađenih priprema, koje će pun efekat dati u narednim danima i mesecima. 
 
"Nadamo se održavanju takmičenja u našoj zemlji i podizanju takmičarske forme,koja treba da bude na vrhuncu za zvanična prvenstva srbije u pionirskom uzrastu. Do tada ćemo odraditi jos nekoliko turnira gde se svakako očekuje jesenja žetva medalja", istakao je on.
 
 
 
 MarketingNajnovije vesti