Neda Ostojić DžK Jedinstvo Kačarevo Foto: Božana Anđelović
Sport

DŽUDO: Odličan nastup Pančevaca i Kačarevaca na turniru u Rumuniji

Izvor: 
M. S. Pon, 10/12/2018 - 09:06

Rumunski Arad je u subotu i nedelju bio domaćin velikog džudo turnira, a u nedelju je održano i 4 kole regionalne Euro lige, kačarevačko Jedinstvo i pančevački Dinamo su učestvovali na ovom turniru.
U subotu su medalje osvojili takmičari Jedinstva i to:
Krtenić Andrijana i Lehni Kristijan -  zlatne, Balan Dario i Nišić Nemanja - srebrne, te Velkovski Željana, Lehni Aleksa i Šarac Marko bronzane.
 
Nedelja je bila rezervisana za Završni turnir Euro lige i takmičenje kadeta i mlađih seniora.
 
Druga mesta i srebrne medalje su osvojili Andrijana Krtenić, Marta Pešić, Rastko Anđelović i Vladimir Bogdanovski dok je treće mesto osvojio Mihajlo Anđelović.
Kada se ovi rezultati dodaju rezultatima sa prethodnih turnira Evro lige održanih u Segedinu, Subotici i Osijeku, takmičari Jedinstva iz Kačareva Andrijana Krtenić i Rastko Anđelović su osvojili zlatne pehare u sveukupnom plasmanu Evro lige,
Srebrni pehar osvojio je Vladimir Bogdanovski (Dinamo) dok se bronzanim peharom zadovoljio Mihajlo Anđelović (Jedinstvo).
U konkurenciji kadeta Dinamovac Danijel Maravić osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju, dok se Neda Ostojić iz Jedinstva okitila najsjajnijim odličjem i pokazala da Kačarevo polako postaje pravi džudo centar koji posle mlađih uzrasnih kategorija posčinje da postiže rezultate i u seniorskoj konkurencijiMarketingNajnovije vesti