• DŽUDO: Starčevci Strigići osvojili tri medalje na Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Sportskoj olimbijadi školske omladine Vojvodine koja se održava u Zrenjaninu, Natalija, Dejan i Golub Strigić, učenici Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić iz Starčeva i džudisti starčevčke Akademije Jočić osvojili su tri medalje.

    Natalija Strigić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji preko 66 kilograma.

    Njen trener Miroslav Jočić nam je rekao kako je ona ponovo pokazala svoju dominaciju divnim bacanjima i iponima, što je po njemu značajnije nego sama medalja.

    Dejan Strigić, osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 66 kilograma.

    Do sada najuspešniji među njima, Golub Strigić u ktegoriji do 73 kilogram osvojio je bronzanu medalju.

    Jočić nam je rekao da je Goub napravio grešku u prvom meču, koju je ipak kasnije u repasažu ispravio i osvojio bronzu. On nam je takođe rekao da posebnu zahvalnost duguju nastavnici Dragani Marinković koja je profesionalno i posvećeno bila sa svojim učenicima do samog kraja takmičenja.

     

    Na Sportskoj olimbijadi školske omladine Vojvodine koja se održava u Zrenjaninu, učenici Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić iz Starčeva i džudisti starčevčke Akademije osvojili su tri medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]