• Fantastični rezultati pančevačkih boksera

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu, 10. decembra, održana je kikindska Zlatna rukavica i 6. kolo BLS.

    Pančevački BK Profesionalac učestvovao je sa tri takmičara u konkurenciji kadeta: Petar Samardžić 46 kg u uzbudljivom meču pobedio je rezultatom 3:2, reprezentativca i višestrukog prvaka države. Strahinja Samardžić 57 kg, je takođe ostvario pobedu nad reprezentativcem i aktuelnim prvakom države,rezultatom 4:1. Damjan Bajić 63 kg, naš aktuelni šampion države, ponovo je blistao u ringu.

    – Po mnogim mišljenjima je baš on zaslužio zlatnu rukavicu u konkurenciji kadeta.  Kada gledate ove dečake,sa kakvom lakocom oni boksuju i iz borbe u borbu su sve bolji ne možete ostati ravnodušni. Naredne godine će se kolo BLS održati u našem gradu. Bokserski klub Profesionalac priprema međunarodni bokserski turnir memorijal velikanima boksa, bokserskim legendama iz našeg grada. U trci smo i da budemo domaćini Pojedinčanog prvenstva Srbije za pionire, kadete i juniore. Naredna godina biće godina boksa za Pančevo, navode iz ovog kluba.

    U subotu, 10. decembra, održana je kikindska Zlatna rukavica i 6. kolo BLS.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]