Fudbal

FUDBAL: Pobede „Želje", „Mladosti", „Jedinstva" i „Strele"

Pančevo, Pon, 19/09/2016 - 10:52
Tanja Marin

PANČEVO, 19. septembar – U šestom kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina", fudbaleri pančevačkog „Železničara" na svom terenu su savladali ekipu „Radničkog" iz Nove Pazove rezultatom 4:1. Odlične rezultate su ovog vikenda ostvarili i klubovi iz naseljenih mesta opštine Pančevo, koji nastupaju u Prvoj južnobanatskog fudbalskoj ligi. Oni su ostvarili tri pobede, jedan remi i jedan poraz. 

Fudbaleri „Železničara" na svom terenu su još jednom odigrali veoma dobro i bili su veoma efikasni, naročito u drugom poluvremenu kada su postigli tri gola. Pobeda protiv ekipe iz Nove Pazove omogućila im je da se popnu na 7. mesto na tabeli sa 8 osvojenih bodova. U narednom kolu pančevački srpskoligaš igra protiv ekipe „Crvene zvezde" iz Novog Sada, koja zauzima pretopslednje mesto na tabeli. 

Šesto kolo Prve južnobanatske lige obeležile su pobede na gostovanju „Mladosti" iz Omoljice i „Strele" iz Ivanova, kao i minimalna pobeda „Sloge" u Banatskog Novog Sela. Fudbaleri iz Omoljice su u derbiju ekipa iz vrha tebele rezultatom 3:1 savladali ekipu „BAK-a" iz Bele Crkve. „Strela" je istim rezultatom u Alibunaru bila bolja od domaće „Budućnosti". „Jedinstvo Stević" je na svom terenu minimalnim rezultatom bila bolja od „Poleta" iz Izbišta. „Jugoslavija" i „Borac" iz Starčeva su podelili bodove, pošto je njihov meč završen rezultatom 1:1. Jedini poraz ovog vikenda pretrpela je „Sloga" iz Banatskog Novog Sela u Crepaji, od ekipe „Vojvodine", rezultatom 1:0. 

Timovi koji su ostvarili pobede u ovom kolu zauzimaju prva tri mesta na tabeli. „Mladost" je lider sa 15 bodova, „Jedinstvo Stević" sa 13 bodova je druga, dok je „Strela" sa istim brojem bodova treća. „Borac" je 7. sa 10 bodova, dok bod manje na 9. mestu zauzima „Sloga" iz Banatskog Novog Sela. „Jugoslavija" iz Jabuke je novim osvojenim bodom skočila na 13. mesto. 

U narednom kolu Omoljčani na svom terenu igraju protiv „Partizana" iz Gaja, „Jedinstvo Stević" igra u Grebencu protiv „Vurturula", „Sloga" dočekuje „Vojvodinu" iz Seleuša, a „Strela" „Vojvodinu" iz Crepaje. „Borac" u Starčevu igra protiv „Budućnosti" iz Alibunara, a „Jugoslavija" u Uljmi protiv domaćeg „Partizana"

 

 
MarketingNajnovije vesti