• Hajduk prejak za Kris Kros

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju 9. oktobra, u Hali sportova KK „Kris Kros“ poražen je od strane KK „Hajduk“ iz Kule rezultatom 77-87 (26-34; 05-23; 23-21; 23-09) u utakmici drugog kola Regionalne lige Sever. Posle nekoliko uvodnih minuta ujednačene igre, gosti iz Kule su uspeli da nametnu svoj stil igre i krajem prve četvrtine naprave rezultatsku prednost. Druga četvrtina je u potpunosti pripala gostima koji su na poluvreme otišli sa dvadeset šest poena razlike. U drugom poluvremenu domaća ekipa je požrtvovanijim pristupom i agresivnijom odbranom pokušala da nadoknadi rezultatski zaostatak, ali je samo uspela da ublaži poraz i ekipa „Hajduka“ je zasluženo slavila sa deset poena razlike.

    Pad u igri tokom druge četvrtine nas je koštao utakmice. I pored pravog odgovora i bolje igre u drugom poluvremenu koje smo dobili, teško je nadoknaditi toliki rezultatski zaostatak protiv iskusne i uigrane ekipe kao što je Hajduk. Iz prvog poluvremena moramo da izvučemo pouke dok drugo poluvreme može da posluži kao model igre kome stremimo. Optimistični smo pred nastavak takmičenja, pošto mislimo da vreme radi za nas. Ekipa se, iz objektivnih razloga, kasno sastala i potrebno je vreme da se uigramo. Ovaj tim je danas prvi put nastupao u ovakvom sastavu, a čekamo da nam zaigra još par momaka koji su se poslednji priključili trenažnom procesu, izjavio je posle utakmice Petar Šešlija, pomoćni trener domaće ekipe, i čestitao protivnicima iz Kule zasluženu pobedu.

    Sledeće nedelje ekipa „Kris Kros-a“ gostuje ekipi iz Nove Pazove.

    U nedelju 9. oktobra, u Hali sportova KK „Kris Kros“ poražen je od strane KK „Hajduk“ iz Kule rezultatom 77-87 (26-34; 05-23; 23-21; 23-09) u utakmici drugog kola Regionalne lige Sever. Posle nekoliko uvodnih minuta ujednačene igre, gosti iz Kule su uspeli da nametnu svoj stil igre i krajem prve četvrtine naprave rezultatsku prednost. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]