• Humanitarni turnir ‚‚Trojka iz bloka” u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Humanitarni turnir u brzom šutiranju ‚‚trojki” pod nazivom ‚‚Trojka iz bloka” u svojoj trećoj godini postojanja, po prvi put će biti održan u Pančevu, u subotu, 13. juna u 17 časova, na košarkaškom terenu ‚‚Pivnica”. Turnir, čiji je cilj pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na teritoriji Pančeva, organizuje humanitarna organizacija ‚‚Srbi za Srbe” uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, košarkaških klubova ‚‚Crvena zvezda” i ‚‚Partizan”, kao i Sportskog saveza Pančeva.

    Broj učesnika na turniru nije ograničen, dok kotizacija za učešće na turniru ‚‚Trojka iz bloka” iznosi 200 dinara. Svi oni koji nisu umešni u šutiranju trojki, a spremni su da se priključe akciji, mogu poslati SMS poruku na broj 7763 (cena poruke kod svih mobilnih operatera je 100 dinara).

    Učesnike i sve prisutne očekuje dobar provod pošto će se za dobru atmosferu na terenu postarati rep bend ‚‚THC La Familija”, beogradski reper ‚‚Uncle Džo” i pančevački hip-hop izvođač ‚‚Trijumf”, a publiku će svojim trikovima zabavljati Nemanja Triki Blažić, najbolji fristajl košarkaš u Evropi, i Nikola Đota Milošević, najbolji frestajler fudbaler u Srbiji. Organizatori najavljuju dolazak nekolicine proslavljenih srpskih sportista, istaknutih pojedinaca, kao i druga poznata muzička imena.

    Humanitarnu organizaciju ‚‚Srbi za Srbe” 2005. godine su osnovali su mladi, energični ljudi sa željom da pomognu porodicama sa više dece, kao i da omoguće bolji život svakoj srpskoj porodici sa pet i više potomaka. Svojim različitim humanitarnim akcijama ova organizacija je prikupila 1,2 miliona evra i pomogla preko 1400 socijalno ugroženih porodica sa ukupno više od 7000 dece.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport