• IVANOVO: „Strela” završila serijal pripremnih utakmica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri „Strele” u nedelju su na svom terenu okončali pripremni period pred početak prolećne sezone u Južobanatskoj A ligi. Serijal prijateljskih utakmica završen je remijem protiv „Dunava” iz Velikog Sela, a strelci za domaćine bili su Danilo Guran i Željko Kovač.

    Uz ovaj nerešeni ishod, Ivanovčani u prethodnih pet pripremnih mečeva imali skor od tri pobede i dva poraza, a predsednik kluba, Joška Duduj, zadovoljan je trenutnim stanjem u kojem se nalazi ekipa.

    – Doveli smo četiri nova igrača i nadam se da ćemo u nastavku sezone popraviti plasman na tabeli, na kojoj momentalno zauzimamo osmo mesto i za vodećim zaostajemo devet bodova. Što se tiče drugih planova, nakon što smo uredili prostorije i postavili pokrivene montažne tribine, ostalo nam je da se sredi gostujuća svlačionica, kao i fasada – ističe Duduj.

    Inače, u montiranju pomenutih tribina od dvesta mesta, angažovali su se i radnici Mesne zajednice i škole. Međutim, publika još uvek zvanično nije mogla da prisustvuje utakmicama na na novom objektu, a znajući kakva je epidemijska situacija to se neće dogoditi ni na prvom meču prolećne sezone 7. marta kada Ivanovčani dočekuju „Spartak” iz Debeljače.

     

    Fudbaleri Strele u nedelju su na svom terenu okončali pripremni period pred početak prolećne sezone u Južobanatskoj A ligi. Serijal prijateljskih utakmica završen je remijem protiv Dunava iz Velikog Sela, a strelci za domaćine bili su Danilo Guran i Željko Kovač.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport