Foto: SD „Pančevo 1813”
Sport

Ivi Rakonjac zlato, ekipi pionira SD „Pančevo 1813” drugo mesto

Izvor: 
013info Pon, 22/02/2021 - 09:15


Proteklog vikenda je u Inđiji održano 7. kolo Lige pionira Vojvodine, na kojem je Streljačka Družina „Pančevo 1813” imala 13 nastupa. 

Iva Rakonjac je ponovo osvojila prvo mesto u kategoriji pionirki puškom sa čak 188 krugova, a ekipa pionira puškom je osvojila drugo mesto. Nemanja Đorđević je sa 165 krugova osvojio drugo mesto u kategoriji pionira pištoljem, a Asja Bogdanović treće mesto u kategoriji pionirki pištoljem sa 147 krugova. Ekipa pionira pištoljem je druga a ekipa pionirki pištoljem treća. 

 

Konačan plasman pančevačkih strelaca u Ligi pionira Vojvodine će se znati nakon poslednjeg 8. kola koje će biti održano 4. aprila u Uljmi.

 
Prethodnog vikende u Nišu je završeno Prvenstvo Srbije po A programu za seniore u disciplini vazdušnim pištoljem, na kojem je nastupila podmlađena ekipa pančevačkih seniora koja je ovoga puta zauzela osmo mesto. 
 
Nastupili su mlađi juniori Stefan Kešišjan i Velimir Ninković sa po 534 kruga i najmlađi takmičar prvenstva, pionir Marko Ninković sa 522 kruga. Pritisak velikog seniorskog prvenstva je ipak bio jači od njihovih realnih mogućnosti i rezultata, ali će oni imati priliku da se uskoro  iskažu na prvenstvima Vojvodine i Srbije u svojoj kategoriji mlađih juniora.MarketingNajnovije vesti