Marko Radaković se priprema za međunarodnu scenu

Iz odela ponovo u ring

Pančevo, Pon, 25/07/2016 - 13:08
Tanja Marin


PANČEVO, 25. jul - Posle godinu dana pauze, Marko Radaković, MMA borac, vratio se ozbiljnim treninzima i ponovo se maksimalno posvetio sportu.

Prethodnih godinu dana, tačnije od sredine septembra 2015. do lokalnih i parlamentarnih izbora 2016. godine, reprezentativac i jedan od najboljih MMA boraca u Srbiji je bio član Gradskog veća zadužen za omladinu. Prema njegovim rečima, zbog nemogućnosti da se u potpunosti posveti obavezama koje ova funkcija nalaže i da u isto vreme ozbiljno trenira, odlučio je da se posveti radu sa pančevačkom omladinom.

 

radakovic_2.jpg

 

Preraspodelom funkcija i smanjenjem broja većnika u Gradskom veću Pančeva, objedinjen je resor kulture i omladine, a kako Marko Radaković više ne obavlja tu funkciju, odlučio je da se vrati svojoj prvoj ljubavi, sportu i borbama u ringu, odnosno oktagonu.

Popularni ‚‚Headhunter“, novi član Borilačkog kluba ‚‚Car Dušan Silni“ od pre nekoliko dana, kada se vratio trenizima, radi na podizanju fizičke spreme. Trenira naporno, a do kraja avgusta će šest dana u nedelji sparingovati i raditi na povratku tela u što bolje fizičko stanje, kako bi što spremniji početkom septembra ozbiljno krenuo da se priprema za borbe.

Glavni trener MMA akademije ‚‚Pančevo“ planira da do kraja godine uradi jednu borbu, najverovatnije na predstojećem pančevačkom ‚‚Kombat čelendžu“, kako bi se na pravi način vratio u takmičarsku formu, a da onda sledeće godine nastavi tamo gde je stao avgusta 2015. godine.

Jedan od retkih srpskih MMA borca koji u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nije pretrpeo nijedan poraz (3-0), ima visoke ambicije, a želja i planovi su mu da vrlo brzo postane deo elitnog kruga profesionalnih evropskih MMA boraca.

T. M.
MarketingNajnovije vesti