Atletičari Taamiša na uličnoj trci u Valjevu Foto: privatna arhiva
Sport

Jedanaest medalja za pančevački Tamiš na uličnoj trci u Valjevu

Izvor: 
013nfo Uto, 29/10/2019 - 07:44

Atletičari pančevačkog Tamiša osvojili su 11 meadlja na Memorijalnoj uličnoj trci „General Svetomir Đukić" kja je održana u subotu u Valjevu.

U kategoriji atletskih škola u trci na 200m, Nina Radovanović je osvojila zlatnu medalju i pehar, kod dečaka u istoj kategoriji takođe najuspešniji je bio Đorđe Arsić osvojivši zlatnu medalju i pehar pobednika. U trci na 400m sjajna je bila Olga Lisicin, koja je osvojila srebrnu medalju.

U trci pionira na 600m kod dečekak ubedljiv je bio Stefan Marić koji je osvojio zlatnu medaalju i pehar, dok je u istoj kategoriji i disciplini kod devojcia Anja Mimić osvojila bronzanu medalju.

U trci na 700m Emilija Jelesijević je osvojila srebrnu medalju. Sanja Marić je blistala u trci na 800m  u kategoriji do 14 godina,a ujedno je prva stigla na cilj i od devojcica i dečaka, osvojivši zlatnu medalju i pehar. Kod dečaka u istoj disciplini Aleksa Nertica je osvojio odlčino drugo mesto i srebrnu medalju.

U trci starijih pionirki  do 16 godina,na deonici od 800m, Anja Marić je bila najbrža i  osvojila zlatnu medalju i pehar dok je nova nada AK Tamiš Milica Bančić osvojila odlično treće mesto i svoju prvu bronzanu medalju..

U trci Juniorki do 19 godina na deonici od 800m odlična je bila Milica Knežević, koja se uspešno oporavila od povrede, i osvojila sjajno drugo mesto i srebrnu medalju.

Na takmičenju je učestvovalo više od 200 trkača.
MarketingNajnovije vesti