• Još jedan uspešan vikend pančevačkih džudista

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Za nama je još jedan uspešan vikend pančevačkih džudista.

    U subotu je održan tradicionalni Međunarodni turnir „Trofej Beočina 2018“, na kome je učešće uzelo 389 takmičara iz 46 klubova. Naš grad je pretstavljao DžK Dinamo sa 7 takmičara od kojih je Đorđe Jakimovski osvojio prvo mesto i zlatnu medalju, a Uroš Đurišić srebrnu.

    Takođe u subotu u Beogradu je održan 35 turnir „Milić Rašović – Migo“ sa 381 takmičarem iz 37 klubova.Organizator turnira DžK Hrabro srce je obezbedio bogat nagradni fond kako za klubove, tako i za takmičare. DžK Pančevo, DžK Dinamo i DžK Jedinstvo iz Kačareva su predstavljali Pančevo sa ukupno 36 takmičara.
    Turnir je otvorio Bratislav Bata Đorđević koji se posebno zahvalio DžK Dinamo kao jedinom klubu koji je učestvovao na svih 35 dosadašnjih turnira.

    Kao i na svim ovogodišnjim turnirima gde su učešće uzeli mlađi poletarci, tako su i u Beogradu sve najmlađe džudoke imale između dva i četiri meča i osvojile zlatne medalje koje će im biti veliki podstrek za dalje nastupe na turnirima.

    U takmičarskom delu naši mali sugrađani u kategorijama starijih poletaraca i mlađih pionira osvojili su ukupno 6 zlatnih, 2 srebrne i 5 bronzanih medalja

    Najvrednija odličja osvijili su:Vuk Veljković (DžK Pančevo), Miloš Stojanović, Dejan Dolinga Mateja Zubović, Milena Sekulović i Milica Sekulović (svi DžK Dinamo), u finalima malo sportske sreće nedostajalo je Babić Vuku i Kalinić Mateji (oba DžK Pančevo) koji su se zadovoljili drugim mestima, dok su se bronzama okitili Stošić Vasilije (DžK Jedinstvo), Nina Albijanić, Mateja Mihajlov (oba DžK Pančevo), Nikola Dolinga i Stefan Vasović (oba DžK Dinamo).

    Na kraju turnira dodeljene su i nagrade komplet pordičnih karata za Beo ZOO, vratila za trening, trening lutke za bacanje i dva bicikla.

    Nagrade su izvučene žrebom od svih osvajača zlatnih zlatnih medalja, a kuriozitet predstavlja da su oba bicikla osvojili mladi Pančevci Dejan Dolinga i M. Sekulović.

    U nedelju u 14.10. u hali „Vlade Divac“ u  Vrnjačkoj Banji održan je turnir „Goč 2018“, gde je među 172 takmičara učešće uzelo i 6 naših sugrađana iz DžK Akademije Jočić (Starčevo) i DžK Pančevo Nina Albijanić (DžK Pančevo) je osvojila drugu medalju ovog vikenda, ali ovog puta onu najsjajnijeg odličja, a treća mesta i bronze osvojili su Predrag Kacijan, Jović Nemanja (oba DžK Akademije Jočić) i Lazar Albijanić (DžK Pančevo)

    Za nama je još jedan uspešan vikend pančevačkih džudista.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Uspešan vikend za plivače pančevačkog Dinama

    Prethodnog vikenda, od 14. do 17. marta, održano je prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović". Plivački klub "Dinamo" predstavljalo je 8 […]