FOTO: Petar Novaković
Sport

KAČAREVO: Džudisti beleže samo uspehe

Izvor: 
Dragan Vujačić Sre, 07/11/2018 - 16:13

Najmlađi u porodici sportskih klubova "Jedinstvo" u Kačarevu je džudo klub koji je formiran 2015. godine. U klubu trenira 50 mlađanih Kačarevaca pod stručnim nadzorom trenera Saše Anđelkovića. Iz godine u godinu džudisti iz Kačareva beleže sve bolje rezultate, kako na republičkom tako i na međunarodnom nivou.

-Radimo da bi mladi džudisti postali kvalitetni ljudi, što sport svakako omogućuje, ali i da bi beležili zapažene rezultate. Pred nama su veliki izazovi na turnirima i u Aradu gde se održava završno kolo Evrolige, koje dočekujemo spremni,-poručuje Saša Anđelković.

Mladi Petar Novaković okitio se nedavno na "Ilinden openu" u Sofiji zlatnom medaljom i beleži impozantne rezultate. Takođe, Andrijana Krtenić, Vasilije Stošić, Rastko i Mihajlo Anđelović, Aleksandra Dimitrovski, Marta Pešić, Nikolina Tošić i drugi beleže uspehe na takmičenjima na kojima učestvuju.

-Potrebno je mnogo strpljivog rada da bi se uspelo. Volim ovaj sport i trudiću se da ubuduće postižem dobre rezultate,-veli Petar Novaković, jedan od kačarevačkih talenata.

Put kojim idu kačarevački džudisti je put rada i dobrih rezultata, kojim će kako kažu nastaviti.
MarketingNajnovije vesti