• KOŠARKA: Tamiš potopio Vojvodinu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Košarkaši Tamiša na gostovanju u Novom Sadu pobedili su Vojvodinu rezultatom 79:71 (16 : 13, 21 : 15, 15 : 21, 27 : 22)
     
    Na startu meča viđena je jaka odbrana kod oba tima, ali i mnogo promašaja, pa je posle prve četvrtine rezultat bio 16:13 u korist gostiju. U drugoj četvrtini su nastavili Pančevci na Spensu da igraju bolje, pa su na poluvreme otišli sa prednošću, pri rezultatu 37:28.
     
    Nakon pauze na poluvremenu Vojvodina je zaigrala nešto bolje, ali joj je za to bilo potrebno da protivnik dođe do 13 poena prednosti. Nakon toga Voša je krenula da smanjuje zaostatak za Pančevcima i došla je na korak do izjednačenja, ali je tu zastala.
     
    U poslednjoj četvrtini Tamiš je igrao jednostavno bolje od crveno-belih, bili su precizni kada je to bilo važno, a košarkaši Voše su promašivali koš. 
     
    Voša je imala bolji procenat pogodaka za dva poena i iz slobodnih bacanja, ali je Tamiš potpuno izdominirao u šutevima za tri poena, sa uspešnošću od 52 odsto šuteva, dok je Voša do tri poena dolazila tek iz svakog četvrtog pokušaja.
     
    U ekipi Tamiša najefikasniji je bio Miloš Nikolić sa postignutih 17 poena.

    Košarkaši Tamiša na gostovanju u Novom Sadu pobedili su Vojvodinu rezultatom 79:71 (13 : 16 ,15 : 21, 21 : 15, 22 : 27)

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]