• ‚‚Lavice“ i ‚‚Borac“ ubedljivi protiv fenjeraša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U 12. koli Vinerštediše Superlige Srbije u Pančevo je na megdan ‚‚Dinamu“ došla poslednjeplasirana ekipa ‚‚Kraguj – Volejforma“ iz Kragujevca. Da su u odličnoj formi i da gošće iz Kragujevca nemaju čemu da se nadaju odbojkašice ‚‚Dinama“ su pokazale već na početku prvog seta, koji su rešile za 21. minut ubedljivo, rezultatom 25:18. Drugi set je trajao koliko i prvi, s tim što je ekipa trenera Aleksandra Vladisavljeva protivniku dozvolila da osvoji samo 13 poena. Blaga rezultatska neizvesnost viđena je samo u trećem setu, ali su pančevačke odbojkašice bez problema, svojim kvalitetom i iskustvom set rešile u svoju korist rezultatom 25:22, za konačnih 3:0 u setovima i petu pobedu u sezoni

    Do pobede ‚‚Dinamo“ je vodila Nina Kocić sa 22 osvojena poena, a pratile su je kapiten Jelena Lazić sa 10 i Aleksandra Petrović sa 9 osvojenih poena. U sastavu ‚‚Kraguj – Volejforma“ bolje od ostalih su bile Sara Pavlović sa 14 i Teodora Trifunović sa 12 poena. 

    Ženski odbojkaški klub ‚‚Dinamo“ zauzima 7. mesto na tabeli sa 16 bodova, a u narednom kolu ‚‚Lavice“ će odmeriti snage sa ekipom ‚‚Crevene zvezde“ u beogradskoj hali ‚‚Šumice“. 

     

    Kao i ‚‚Dinamo“ odbojkaši ‚‚Borca“ su sa pola snage lako, ubedljivo i očekivano savladali poslednjeplasiranu ekipu ‚‚Metalac Takova“ iz Gornjeg Milanovca. Posle tri seta Starčevci su upisali nova tri boda i zadržali treće mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova.

    U prvom i trećem setu Starčevački odbojkaši su bili veoma ubedljivi te je protivnik osvojio samo 11, odnosno 12 poena, dok je ‚‚Borac“ ‚‚Metalcu“ u drugom setu dozvolio da dođe do 21. poena. Domaćin je opravdao ulogu favorita i tako napravio dobru uvertiru pred meč 13. kola u kojem na svom terenu dočekuju, uvek neugodnu ekipu ‚‚Železničara“ iz Beograda

    T.M.

    Odbojkašice ‚‚Dinama“ u Hali sportova na Strelištu lako savladale ekipu ‚‚Kraguj – Volejforma“ rezultatom 3:0. Odbojkaši ‚‚Borca“, takođe, opravdali ulogu favorita i ubedljivo, rezultatom 3:0, pobedili ‚‚Metalac Takovo“ iz Gornjeg Milanovca. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport