• Mladi Pančevac uspešan u reprezentaciji Makedonije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaler Železničara Georgije Jankulov nije bio poslednjih nekoliko nedelja u sastavu svoje ekipe iz opravdanog i lepog razloga. Nastupao je za mladu reprezentaciju Makedonije koja je učestvovala na turniru u Antaliji.

    Makedonci se ozbiljno pripremaju za predstojeće prvenstvo Evrope za fudbalere do 21. godinu, a Jankulov iako je još devetnaestogodišnjak dobio je poziv od selektora. Na turniru je učestvovalo 6 ekipa.

    Makedonija pobedila Bugarsku sa 5-1, igrala nerešeno sa Slovačkom 2-2, a izgubila je od Kazahstana sa 2-1. Svih 25 igrača makedonske reprezentacije dobilo je podjednaku šansu, a Georgije Jankulov je prema rečima selektora Bobija Milevskog svoju iskoristio i sigurno će dobiti poziv za novo okupljanje reprezentacije u junu.

    Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje u septembru, a Makedonija je u grupi sa Srbijom, Francuskom, Ukrajinom, Jermenijom i Farskim Ostrvima.

    Želimo našem Pančevcu da do tad svojim dobrim igrama obezbedi opstanak Železničaru u prvoligaškom društvu, a od jeseni neka zablista i u dresu reprezentacije, a utakmica protiv Srbije sigurno će mu biti najteža.

     

     

    Fudbaler Železničara Georgije Jankulov nije bio poslednjih nekoliko nedelja u sastavu svoje ekipe iz opravdanog i lepog razloga. Nastupao je za mladu reprezentaciju Makedonije koja je učestvovala na turniru u Antaliji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]