• Mladi rvači Isidorine škole najbolji u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovna škola Isidora Sekulić iz Pančeva osvojila je ekipno prvo mesto u Opštinskom takmičenju u rvanju koje je 5. novembra održano u Osnovnoj školi Đura Jakšić. Rvači Isidorine osvojli su 192 boda, 20 bodova više od drugoplasirane ekipe O. Š. Đura Jakšić iz Pančeva. Treće mesto osvojila je Osnovna škola Miroslav Antič.

    Rvači iz škole Isidora Sekulić osvojili su ukupno osam medalja: četiri zlatne, i po dve srebrne i bronzne.

    Prvo mesto su podelile škola Đura Jakšić i škola Sveti Sava.

    Takmičenje je organizovao Rvački klub Dinamo u saradnji sa Savezom za školski sport grada Pančeva.
    „Ovo je prvo takmičenje koje smo organizovali i mogu reći da sam više nego zadovoljan, neizmernu zahvalnost dugujemo Savezu za školski sport grada Pančeva koji je prepoznao naš rad i bez čije pomoći ovo takmičenje ne bi bilo na ovom nivou. Takođe se zahvaljujem i sportskim prijateljima iz Botoša, nastavnicima fizičkog OŠ koji su doveli decu na takmičenje, članovima RK Dinamo i roditeljima koji su takođe učestvovali u organizaciji.“, rekao je trener RK Dinamo Vujo Šajić.

    Pojedinačne rezultate možete videti u tabeli ispod.

     

     

    Osnovna škola Isidora Sekulić iz Pančeva osvojila je ekipno prvo mesto u Opštinskom takmičenju u rvanju koje je 5. novembra održano u Osnovnoj školi Đura Jakšić. Rvači Isidorine osvojli su 192 boda, 20 bodova više od drugoplasirane ekipe O- Š. Đura Jakšić iz Pančeva. Treće mesto osvojila je Osnovna škola Miroslav Antič.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport