• ‚‚Mladost“ drugi put savladala ‚‚Požarevac“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Požarevcu je u subotu odigran ,meč 8. kola Druge lige između vaterpolista pančevačke ‚‚Mladosti“ i domaćeg Vaterpolo kluba ‚‚Požarevac“, u kojem su slavili pančevački vaterpolisti rezultatom 8:11 (3:2; 1:1; 3:3; 1:5). Ovom pobedom pančevački vaterpolisti su se prišli korak bliže plasmanu u ‚‚plej-of“ Druge lige.

    Pančevački vaterpolisti su nešto slabije ušli u meč, ali su uspeli da održe priključak sa domaćinima do kraja prve deonice. U nastavku meča ekipa ‚‚Mladosti“ je podigla nivo igre, a kvalitet i veći broj kvalitetnih igrača u sastavu su došli do izražaja, pa su Pančevci po drugi put u sezoni savladali ekipu ‚‚Požarevca“.

    – Zadovoljan sam pobedom. Možda smo mogli bolje da počnemo utakmicu, ali je kasnije do izražaja došla bolja fizička sprema. Igrali su svi igrači i u poslednjoj četvrtini smo bili efikasni, istakao je trener ‚‚Mladosti“, Aleksandar Milošević. 

    U redovima Vaterpolo kluba ‚‚Mladost“ Lazar Panajotović, Đorđe Stavrevski i Dejan Prelić su postigli po tri gola, dok su se jednom u listu strelaca upisali Dušan Baroš i Aleksandar Stavrevski. 

    Sa skorom od četiri pobede i tri poraza, pančevački tim zauzima drugo mesto na tabeli sa 12 bodova. Lider Druge lige grupe ‚‚Sever“ je ekipa ‚‚Spartak Prozivke“ iz Subotice sa 18 bodova, dok treće mesto zauzima ‚‚Jezero“ iz Bele Crkve, sa 10 bodova i utakmicom manje od pančevačkog tima. 

    Pančevački vaterpolisti će do kraja regularnog dela prvenstva odigrati još jednu utakmicu. U sredu, 10. avgusta, u Senti igraju protiv istoimene ekipe. Ukoliko pobede biće na korak od plasmana u doigravanje, ali će im biti potreban i jedan poraz ekipe ‚‚Jezera“ iz Bele Crkve, koja u poslednjem kolu ide na megdan prvoplasiranom ‚‚Spartaku“. 

    T. M.

    U Požarevcu je u subotu odigran, meč 8. kola Druge lige između vaterpolista pančevačke ‚‚Mladosti“ i domaćeg Vaterpolo kluba ‚‚Požarevac“, u kojem su slavili pančevački vaterpolisti rezultatom 8:11 (3:2; 1:1; 3:3; 1:5). Ovom pobedom pančevački vaterpolisti su se prišli korak bliže plasmanu u ‚‚plej-of“ Druge lige.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport