• Niže košarkaške lige

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovog vikenda biće odigrani mečevi drugog kola prolećnog dela Prve i Druge muške regionalne lige u kojima nastupaju tri kluba iz Pančeva i okoline.

    Debitant u Prvoj regionalnoj ligi, ekipa “BNS-a” igra u Rumu protiv ekipe “Slovena”. Domaćin je poslednjeplasirana ekipa prvenstva i ima samo jednu pobedu u 13 odigranih utakmica. “BNS” zauzima 5. mesto sa sedam pobeda. Utakmica će u Sportskom centru “Ruma” biti odigrana u nedelju u 18 časova.
    “Dinamo” posle pobede u Laćarku na svom terenu dočekuje komšijsku ekipu, “Družinu Kozlovac” iz Crepaje. S obzirom na kvalitet ekipe, trenutnu formu i prethodne duele ovih ekipa, sve osim pobede izabranika Nenada Rakovca, bi bilo veliko iznenađenje. Mali lokalni derbi počinje u 18 sati i 30 minuta u nedelju u Hali sportova na “Strelištu.
    Ni ekipu “Kris Krosa” ne očekuje daleki put na drugo uzastopnog gostovanje ove zime. U Kovinu će snage odmeriti sa ekipom “Radničkog”. S obzirom da se radi o prvoplasiranoj ekipi, Pančevce ne očekuje lak meč, ali šanse su im velike pošto su već pokazali da imaju rešenje za igru Kovinaca, nanevši im jedini poraz u ovoj sezoni. Dve prvoplasirane ekipe sastaju se u subotu u 18 i 30.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport