Foto: SD Pančevo 1813
Sport

Nove medalje za SD "Pančevo 1813"

Izvor: 
013info Sre, 03/05/2023 - 08:42Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije  MK oružjem po A programu, na kojem je nastupilo pet takmičara Streljačke družine' 'Pančevo 1813'' nakon uspešnih priprema na elektronskim uređajima u sali i nekoliko treninga u Beogradu i Novom Sadu.

Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju u katekoriji juniora sa 576 krugova u trostavu 3x20 metaka MK puškom, i plasirao se u finale seniora na četvrtoj poziciji, a nakon finalnog meča je osvojio srebrnu medalju i u konkurenciji seniora.

Iva Rakonjac je sa rezultatom od 570 krugova osvojila četvrto mesto u kategoriji juniorki u trostavu 3x20 metaka mk puškom, plasirala se na sedmoj poziciji u finale seniorki i uspela da osvoji šesto mesto nakon finalnog meča.

Marko Ninković je bio najuspešniji MK sport pištoljem i osvojio zlatnu medalju sa 551 krugom u kategoriji juniora, a srebrnu medalju mk pištoljem slobodnog izbora u komkurenciji seniora sa 503 kruga.

Velimir Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 507 krugova MK sport pištoljem u kategoriji juniora, a bronzanu medalju sa 489 krugova u konkurenciji seniora pištoljem slobodnog izbora.

Stefan Kešišjan je osvojio bronzanu medalju u kategoriji juniora sa 473 kuga MK sport pištoljem, dok MK pištoljem slobodnog izbora nije nastupio.

Naredna dva kola će biti održana u toku maja, takođe u Novom Sadu, a nakon toga i Finale Kupa u junu.
MarketingNajnovije vesti