• Novi trijumf Dinamovih rukometaša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometni klub „Dinamo“ zabeležio je još jednu pobedu u elitnom rangu takmičenja. Ovoga puta u Pančevu je u okviru 15. kola gostovao neugodni „Šamot 65“ iz Aranđelovca. Posle velike borbe tim Ivana Petkovića je uspeo da slavi rezultatom 28:26, iako je gubio na poluvremenu 16:14. Najefikasniji u redovima „Dinama“ bili su Petar Žujović sa sedam golova i Pavle Banduka sa pet. Na drugoj strani, probleme u odbrani „Dinama“ zadavao je Ivan Lomić sa osam pogodaka. Dinamo se nakon ove pobede nalazi na trećem mestu na tabeli sa 21. bodom, uz učinak od 11 pobeda, tri poraza i jednom nerešenom utakmicom.

    Ovo je ujedno bila i poslednaj utakmica u 2016. godini kada je reč o Superligi. Pančevački klub očekuje do kraja godine još jedan izazov, a to je finale Kupa Vojvodine. Ta utakmica je na prograu 15. decembra, a „Dinamo“ se u Bečeju sastati sa „Lavovima“ iz Vršca.

    Rukometni klub „Dinamo“ zabeležio je još jednu pobedu u elitnom rangu takmičenja. Ovoga puta u Pančevu je u okviru 15. kola gostovao neugodni „Šamot 65“ iz Aranđelovca. Posle velike borbe tim Ivana Petkovića je uspeo da slavi rezultatom 28:26, iako je gubio na poluvremenu 16:14. Najefikasniji u redovima „Dinama“ bili su Petar Žujović sa sedam golova i Pavle Banduka sa pet. Na drugoj strani, probleme u odbrani „Dinama“ zadavao je Ivan Lomić sa osam pogodaka. Dinamo se nakon ove pobede nalazi na trećem mestu na tabeli sa 21. bodom, uz učinak od 11 pobeda, tri poraza i jednom nerešenom utakmicom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]