• Odbojka 013 dočekuje Partizan iz Srema

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ljubitelji ženske odbojke posle višemesečne pauze imaće priliku da uživaju u utakmicama, jer za vikend počinje prvenstvo u Drugoj ligi Srbije. Ženski odbojkaški klub „Odbojka 013″ će u prvom kolu ugostiti „Partizan“ iz Sremskih Karlovca. Početak utakmice zakazan je za nedelju, 16. oktobra, od 19 časova u Hali sportova na Strelištu. Ulaz za ovu utakmicu je besplatan.

    Ivan Krgović glavni trener „Odbojke 013″ istakao je da je pripremni period bio naporan i da je rival iz prvog kola neugodna ekipa.

    – Pripremni period je prošao jako dobro. Bilo je naporno i sada je vreme da se taj trud i isplati. Poslednju proveru pred početak šampionata smo imali protiv Banata“ iz Vršca i bilo je 3:1 za nas. Zadovoljan sam pripremnim periodom i u novu sezonu ulazimo sa velikim optimizmom. Što se tiče našeg rivala u prvom kolu, on dolazi iz jedne odbojkaške sredine, i verujem da će biti neugodan protivnik.

    On je dodao da očekuje veću posećenost na tribinama i plasman među prve četiri ekipe u prvenstvu.

    – Očekivano ja da budemo u sredini tabele u prvom delu sezone, a na kraju među prve 4 ekipe od 12 koliko ih ima. Nadam se da će nas prati više gledalaca na svakoj utakmici jer je lepo gledati nadmetanje pančevačke dece, a kreće i pionirsko prvenstvo i tu očekujemo prolaz na završne turnire.

    Pored Ivana Krgovića, u stručnom štabu „Odbojke 013″ je i Aleksandar Gavrilov, koji će obavljati funkciju pomoćnog trenera.

    Ljubitelji ženske odbojke posle višemesečne pauze imaće priliku da uživaju u utakmicama, jer za vikend počinje prvenstvo u Drugoj ligi Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]