• Odbojkaši “Borca” slavili u Valjevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Odbojkaši “Borca” ne posustaju! Jasan im je ovosezonski cilj i u svakom meču igraju maksimalno kvalitetno i borbeno kako bi zadržali mesto u Prvoj odbojkaškoj ligi, koje svojim kvalitetom i zaslužuju. Ovog vikenda su u Valjevu iznenadili domaću ekipu “VA 014″ i u Starčevo odneli tri boda.

    Domaćin je bio oslabljen, jer je nekoliko igrača bilo rovito ili zbog povreda nije treniralo pred ovaj susret, ali to nikako ne umanjuje pobedu čete Marka Simijonovića, koja je u drugom delu prvenstva zabeležila četiri pobede i dva poraza.
    Ovaj meč je mogao da ima drugačiji tok, pošto su se Starčevci nalazili na ivici gubitka prvog seta. Domaćin je vodio rezultatom 24:20, ali nije iskoristio nijednu od četiri set lopte. “Borac” je preokrenuo rezultat i prvi set osvojio rezultatom 27:25. I naredna dva seta su bila veoma neizvesna, ali je “Borac” sa velikom psihološkom prednošću i predvođen Bojanom Poznićem uspeo da ukroti sve nalete Valjevčana. Drugi set su osvojili rezultatom 26:24, dok im je treći pripao nešto lakše, rezultatom 25:22.
    Ovom pobedom “Borac” se malo udaljio od svojih konkurenata u borbi za opstanak, ali i dalje drži sedmo mesto na tabeli sa 20 osvojenih bodova. U narednom kolu u Pančevo dolazi ekipa “Klek Srbijašume”, koja zauzima treće mesto na tabeli Prve lige sa 40 bodova.
    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]