• Omoljica dobila Muški odbojkaški klub

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sredu, 5. oktobra 2016. godine održana je Osnivačka skupština muškog odbojkaškog kluba „Mladost 1973“. Skupštini je prisustvovalo 25 članova. Na Skupštini je usvojen predlog statuta kluba, a takođe je odabrano i rukovodstvo kluba, koje čine predsednik Miloš Mićanović, potpredsednik Sanja Despotović i sekretar Sava Mijatović.

    Inicijativom mladih Omoljčana, koji su tokom leta svakodnevno igrali odbojku na pesku ispred školskog dvorišta u Omoljici, a uz podršku svih aktuelnih i bivših odbojkaša iz Omoljice i okoline, održan je inicijalni sastanak u prostorijama Doma kulture u Omoljici za osnivanje novog muškog odbojkaškog kluba „Mladost 1973“. Na inicijalnom sastanku, predložena je radna grupa, koja je pripremila svu dokumentaciju neophodnu za registraciju sportskog udruženja.

    Novi Omoljački odbojkaški klub će u početku imati samo mušku ekipu prvog tima, koju će trenirati Dragoljub Stojanović, dugogodišnji trener mnogih odbojkaških klubova, a zatim će, u zavisnosti od interesovanja, klub okupiti i ostale kategorije. Treninzi će se održavati u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Dositej Obradović“, koja je podržala želju mladih iz Omoljice i okruženja da se aktivno bave sportom.

    U toku su i prijave za nove članove kluba, te rukovodstvo kluba poziva sve zainteresovane da se jave na broj telefona 0638334230.

    U sredu, 5. oktobra 2016. godine održana je Osnivačka skupština muškog odbojkaškog kluba „Mladost 1973“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]