• Pančevac na čelu Ragbi saveza Srbije!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Vanrednoj izbornoj Skupštini Ragbi saveza Srbije, održanoj u Beogradu 22.oktobra, za predsednika je izabran Pančevac, Igor Stojadinović. Stojadinović je do sada bio na poziciji potpredsednika Saveza i sportskog direktora Ragbi kluba Dinamo-1954 iz Pančeva, a na funkciji predsedinka RSS biće naredne 4 godine.

    Naime, nakon ostavke Predsednika Saveza Danila Bulatovića, uslovljene brojnim privatnim i poslovnim obavezama, održana je Skupština koja je izabrala novu upravu.

    Za Generalnog Sekretara imenovan je Marko Jovanović, iz Beograda, koji je do sada obavljao dužnosti Tehničkog Direktora Saveza.

    Za članove Upravnog odbora izabrani su Tomislav Petković iz Beograda, Goran Porobić iz Novog Sada i Dobrivoje Negić iz Loznice.

    Skupština Saveza je jednoglasno usvojila izveštaj o radu Saveza iz prethodnog perioda. Zahvaljujemo se dosadašnjem Predsedniku Saveza, gospodinu Danilu Bulatoviću i Generalnom Sekretaru Stevanu Ilijaševiću, na trudu i radu koji su uložili u proteklih 10 meseci na najvišim pozicijama u srpskom ragbiju.

    Na Vanrednoj izbornoj Skupštini Ragbi saveza Srbije, održanoj u Beogradu 22.10.2018. izabrano je novo rukovodstvo Saveza.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]