• Pančevački sport ovog vikenda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometašice “Pančeva” danas u 19 časova igraju prvi meč pred svojim navijačima u Hali sportova na Strelištu u prolećnom delu sezone. Posle dve pobede na teškim gostovanjima lider Prve lige igra protiv ekipe “Slovena” iz Rume, koja zauzima sedmo mesto na tabeli. Izabranice Ivana Petkovića imaju priliku da pred svojim navijačima zadrže epitet nepobedivih ove sezone i dođu do 14 pobede.

    U 14. kolu Druge lige Srbije stonoteniseri “Pančeva” dočekuju beogradski “Sinđelić”. Pančevci su posle 13 odigranih mečeva drugi na tabeli sa jednim porazom, dok “Sinđelić” zauzima šesto mesto. Ovaj susret će biti odigran danas u sali Kulturno umetničkog društva “Petefi Šandor” u 18 časova.
    Odbojkašice “Dinama” su slobodne ovog vikenda zbog odigravanja Finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkašice, dok će odbojkaši “Borca” igrati na gostovanju u Staroj Pazovi protiv drugoplasirane ekipe Prve lige, “Jedinstva”. Ovaj susret počinje u 19 časova.
    Ovog vikenda na programu je i “Kup Radivoja Koraća”, pa će košarkaši “Tamiša” susret 18. kola Košarkaške lige Srbije protiv “Naredak Rubina” odigrati u utorak, 24. februara u Hali sportova na Strelištu u 18 časova i 30 minuta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport