• PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Crvena zvezda iznenadila Dinamo u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sponozor rubrike:Dom

    U 20.kolu „ARKUS” Super lige Dinamo i Crvena Zvezda odigrali su nerešeno 26-26, poluvreme (12-14).

    Dinamo je iščupao bod na svom terenu protiv poslednjeplasirane Crvene Zvezde. Rezultatom 26-26 zadovoljniji može da bude lider na tabeli, jer su gosti u većem delu utakmice bili u vođstvu. Imala je Crvena Zvezda u drugom poluvremenu i prednost od tri gola razlike (17-14), ali Dinamo uspeva da izjednači u 47.minutu na 20-20. Ipak, Beograđani ne posustaju i  opet prave razliku od dva gola (24-22). 

    Dinamo pet minuta pre kraja uspeva ponovo da izjednači,a u poslednjem minutu preko Bunjevčevića i da povede sa 26-25. Pravda je zadovoljena 13 sekundi pre kraja kada je i najbolji akter ovog meča Ivan Horvat postigao svoj 9 gol za konačnih 26-26. Ovaj meč ostaće upamćen i po debiju  našeg Žikice Milosavljevića na klupi Beograđana, čiji se uticaj na bolju igru već vidi i osvojen bod protiv lidera daće njegovoj ekipi sigurno dodatno samopouzdanje pred mečeve u plej-autu gde će se boriti za opstanak. 

    Dinamo je i sa ovim bodom povećao prednost u odnosu na svoje pratioce, jer su Železničar i Partizan u ovom kolu izgubili.

    U 20.kolu „ARKUS” Super lige Dinamo i Crvena Zvezda odigrali su nerešeno 26-26, poluvreme (12-14).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport