• PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Metalac okovao Tamiš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sponozor rubrike:Dom

    U 10.kolu Košarkaške lige Srbije Tamiš je u Pančevu izgubio od Metalca iz Valjeva sa 78-92,po četvrtinama 20-32/26-20/22-19/10-21.
     
    Gosti su od samog početka utakmice domaćinu dali do znanja da su došli po bodove i već u prvoj četvrtini su iskoristili sve slabosti Tamiša u odbarni.Stekli su prednost od 13 koševa,ali Pančevci se vraćaju u meč serijom od 12-2 i na odmor odlaze sa podnošljivih 6 koševa zaostatka. I na početku drugog poluvremena izabranici Bojana Jovičića nastavljaju uspešnu seriju i ne samo da su nadoknadili veliki minus, već stižu i do vođstva, ali Metalac se ne predaje.U poslednjoj četvrtini domaći košarkaši kao da su se umorili i za 8 minuta postižu samo 4 koša,što gosti koriste za jednu od najubedlljivijih pobeda u Pančevu, koje je poznato kao grad iz kojeg gosti retko odnose bodove.
     
    Metalac je  ovim trijumfom prestigao Tamiš na tabeli i ušao je u bezbednu zonu na tabeli, dok Pančevci sad težim putem to tek treba da učine u narednim mečevima.Do kraja godine nema predaha u Košarkaškoj ligi Srbije . Odigraće se još tri kola, a Tamiš se sastaje sa ekipama iz gornjeg dela tabele. 

    U 10.kolu Košarkaške lige Srbije Tamiš je u Pančevu izgubio od Metalca iz Valjeva sa 78-92,po četvrtinama 20-32/26-20/22-19/10-21.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]