dzudisti jočić Foto: privatna arhiva
Sport

PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Pokloni za džudiste u Starčevu

Izvor: 
G. J. Pon, 30/12/2019 - 08:49


Sponozor rubrike:Dom

Džudisti iz „Akademije Jočić” u Starčevu  održali su  poslednji trening u ovoj godini,a za najmlađe takmičare koji nisu mogli da se takmiče u zvaničnoj konkurenciji organizovan je turnir, kako bi i oni osetili draž takmičenja.Njih 20 je odmerilo snage,a najboljima su podeljene i prve medalje.Rukovodstvo kluba obezbedilo je za sve članove „Akademije Jočić” trenerke, a obećano je da će početkom godine  svi koji su u takmičarskom pogonu dobiti i kimona i sportske torbe. Trener Miroslav Jočić se zahvalio roditeljima na podršci u ovoj godini i istakao da je veoma zadovoljan  ostvarenim rezultatima, ali i da to ne znači da svi ne mogu još dosta da napreduju i da se usavršavaju u ovom sportu. 

 

Izabran je i najuspešniji član kluba i to je bez premca u 2019. godini bio Petar Novaković koji je prvi u svojoj kategoriji do 12 godina na rang listi Džudo saveza Srbije,a pažnju na sebe je posebno skrenuo dobrim rezultatima na međunarodnoj sceni. Na izuzetno jakim turnirima u Nemačkoj,Holandiji i Hrvatskoj stizao je do same završnice takmičenja i od njega se u 2020, godini tek očekuju veliki uspesi.
Njegov trener Mirosalv Jočić je istakao još da ga posebno raduje što Petar svojim radom motiviše i druge takmičare u klubu da budu još bolji i da će to sigurno rezultirati sa još više medalja u narednoj godini.
 

MarketingNajnovije vesti