• PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Rukometni derbi priapao Nišlijama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sponozor rubrike:Dom

    U derbiju 10.kola Super „ARCUS”lige rukometaši Dinama izgubili su od Železničara iz Niša sa 27-28, poluvreme 14-14.

     
    Posle više od godinu dana Dinamo je pretrpeo poraz na svom terenu. Opravdanje može biti što je ekipa bila oslabljena neigranjem 4,iskusna prvotimaca koji su povređeni, ali ne ohrabruje činjenica da ih mlađi igrači nisu na pravi način zamenili i što su dozvollili Nišlijama da odnesu bodove iz Pančeva, iako nisu prikazali mnogo bolju igru od njih.
     
    Železničar je više grešaka pravio u ranoj fazi meča meča, a Dinamo ključne u samom finišu i to ga je i koštalo poraza.U prvom poluvremenu domaći tim je konstantno bio u vođstvu,na golu je bio odličan Zlatanović,a u a napadu krilni igrač Šotić i Dinamo je u 25.minutu stekao predost  od 13-10, koju je lako prokocjkao i na odmor se otišlo pri rezultatu 14-14.
     
    U nastavku meča gosti preuzimaju iniciativu,manje greše i u 40 minutu vode sa 20-18.Domaćem timu trebalo je deset minuta da izjednači na 23-23, da bi  četiri minuta pre kraja utakmice vodio sa 27-25.To ipak nije bilo dovoljno ni za jedan bod. Već u 58.minutu Železničar uspeva da izjednači na 27-27 sa dva uzastopna gola Stojanovića. Dinamo u poslednjem minutu ipak je imao sve u svojim rukama-napad i igrača više.Pet sekundi pre kraja mladom Goluboviću lopta ispada iz ruke,a u kontri Spasić stavlja tačku na ovaj meč za konačnih DINAMO-ŽELEZNIČAR 27-28.
     
    Ovom kiksu izabranika Akima Komnenića najviše će se obradovati ekipa Novog Pazara koja sad na drugom mestu ima samo dva boda manje i utakmicu manje od Dinama.

    U derbiju 10.kola Super „ARCUS”lige rukometaši Dinama izgubili su od Železničara iz Niša sa 27-28, poluvreme 14-14.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]