• PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Uspešan vikend pančevačkih klubova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sponozor rubrike:Dom

    U 8.kolu ARCUS Super lige rukometaši Dinama su teže nego što se očekivalo pobedili posldenje plasirani Šamot sa 26-22,poluvreme 13-10.
    Rezultat je mnogo bolji od prikazane igre i navijači Dinama nisu mogli da se opuste do poslednjeg minuta. Imali su gosti zaostatak od dva gola u finišu meča i nekoliko napada da dođu na korak od velikog iznenađenja,ali u ključnim momentima napravili su nekoliko grešaka , što je Dinamo preko Bunjevčevića i Barudžića u brzim kontrama kažnjavao golovima. Dinamo je zadržao prvo mesto na tabeli i povećao je prednost od 4 boda u odnosu na drugoplasiranu Dubočicu koja je poražena u Kikindi i Novi Pazar koji sutra igra u Zrenaninu protiv Proletera.
     
    U 6. kolu Super „B” lige rukometašice ŽRK „Pančevo” pobedile su Slogu iz Petrovca na Mlavi koja je važila za blagog favorita.Gošće su u prvih 5 kola pretrpele samo jedan poraz, ali Pančveke to nije uplašilo i već u prvom poluvremenu su rešile pitanje pobednika. Posle 30 minuta igre stekle su veliku prednost od 22:13, da bi na kraju slavile sa 36:29. Ovom pobedom  ŽRK „Pančevo” se priključio vrhu tabele i nema sumnje da od ove ekipe tek treba očekivati dobre rezultate.
     
    U 10. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina Železničar je ostavrio vrednu pobedu od 2.0 u Sakulama protiv Borca.Pobednik je rešen već u prvih 45 minuta, kada su mrežu domaćina pogodili Vladimir Mandić i Danilo Kovačević. Tri kola pre kraja Jesenjeg dela prvenstva Pančevci se nalaze na 1. mestu sa 32 boda. Sa tri boda manje prati ih Bačka koja je u Subotici pobedila naš Dinamo sa 3-1 i to posle preokreta. U prvom poluvremenu Pančevci su posle bolje igre vodili sa 1-0, ali je u nastavku meča, ipak došao do izražaja kvalitet domaćina koji je sa nova tri boda ostao u trci za jesenju titulu.

    U 8.kolu ARCUS Super lige rukometaši Dinama su teže nego što se očekivalo pobedili posldenje plasirani Šamot sa 26-22,poluvreme 13-10.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport