• PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Uzbudljiv sportski vikend

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sponozor rubrike:Dom

     
    U 20. kolu „ARKUS” Super lige rukometaša Dinamo u nedelju od 18.00 igra protiv Crvene Zvezde. Na žalost neće ovo biti derbi, jer prvoplasirani Dinamo ne bi trebalo da ima većih problema protiv poslednjeplasirane Crvene Zvezde. Na terenu ne treba očekivati veća uzbuđenja, ali biće zanimljiv  debi našeg Žikice Milosavljevića na klupi Beograđana pred pančevačkom publikom. Do kraja prvenstva odigraće se još dva kola i već sad se može reći da Dinamo ulazi u plej-of sa prve pozicije.
     
    Košarkaši Tamiša biju bitku za opstanak u ligi. U pretposlednjem kolu igraju večeras od 19,00 u Beogradu protiv petoplasiranog Dinamika. Neće im biti lako, ali odlučujuću utakmicu verovatno će igrati sledećeg vikenda na svom terenu protiv Vršca.
     
    Ovog vikenda počinje i prolećni deo prvenstva za fudbalere u Srpskoj ligi-grupa Vojvodina. Danas od 14,30 Dinamo na Gradskom stadionu igra protiv Radničkog iz Zrenjanina, a lider na tabeli Železničar sastaće se u Prigrevici sa ekipom Bratstva.

    U 20. kolu ARKUS Super lige rukometaša Dinamo u nedelju od 18.00 igra protiv Crvene Zvezde. Na žalost neće ovo biti derbi, jer prvoplasirani Dinamo ne bi trebalo da ima većih problema protiv poslednjeplasirane Crvene Zvezde. Na terenu ne treba očekivati veća uzbuđenja, ali biće zanimljiv  debi našeg Žikice Milosavljevića na klupi Beograđana pred pančevačkom publikom. Do kraja prvenstva odigraće se još dva kola i već sad se može reći da Dinamo ulazi u plej-of sa prve pozicije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]